galau versi sunda

on

hariwang tur salempang
jadi carita nu munggaran
jadi warta nu kungsi tepang

duh, baraya!
jodo pati bagja cilaka
geus aya anu Nulis na.
nyondong wanci anu pasti
teu bireuk deui..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s