sisindiran

ucing hideung dina tihang,
kumaha nurunkeunana?.
kuring nineung kanu miang,
kumaha nuturkeunana?.

hayang ulin k singaparna,
meulang mun taya baturna.
hayang nuturkeun manehna,
tp teu apal jalan na.

ka Bandung ka Soreang,
ka Lembang, Tangkuban Parahu,
duh biung samar kahayang,
ku ranginang jeung goreng tahu.

salak pondoh salak conggeang,
ti cimalaka ka pasar hariang,
matak sono matak kagembang,
ka Sumedang, ka lembur urang.

Ka kebon neangan kembang
Kalapa kupaur ninggang
Kapincut matak kagembang
Ku wanoja urang Sumedang

Neangan tutut di sawah
Si ujang hese dititah
Emut emut ieu jumaah
cing raresik cing barokah

lain koneng lain cikur
kutan laja tuh di dapur
hirup kudu silih akur
mepende baraya jeung dulur

 

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s